Handelsbetingelser

Nedenstående standard handelsbetingelser er udarbejdet af e-mærket og kan frit benyttes af danske kunder hos SmartWeb. SmartWeb anbefaler at tilkøbe et e-mærket abonnement, så e-mærket kan tilpasse betingelserne til din forretning, samt løbende sende opdateringer om lovændringer, så betingelserne også i fremtiden dækker lovkravene. Læs mere om e-mærket.

Dette er en standardskabelon så husk at tilpasse den til din virksomhed. Sæt selv data ind i de sætninger der er markeret med
grønt. Hvis du ikke har varer der hører under fortrydelsesretten kan du blot udelade den del af teksten.

Husk at der i ordrebekræftelsen skal være vedhæftet handelsbetingelser og fortrydelsesformular så kunden får den. Eventuelt kan den sendes med varen.

 
 

Generelle oplysninger

 


Helles Blomster
CVR-nr. 30837320
Enghaven 2

7500 Holstebro
hellesblomster@godmail.dk

97402939

 

Mobilpay nr: 83778

Konto nr: 9119  4161068

 

Blomster til levering i Holstebro og omegn:

Alle vores buketter og arrangementer bindes af vores erfarne blomsterdekoratører. Når du bestiller en buket eller et arrangement her på websiden, til lokal levering, vælger du en stilart, og en pris. Blomsterdekoratøren bestemmer herefter sammensætningen af blomsterne, ud fra sæson og bedst tilgængelige kvalitet. Vi har valgt denne fremgangsmåde for at sikre, at det altid er årstidsbestemte blomster og den bedste kvalitet der leveres.

Du bestemmer stil, farve og pris - vi designer din helt unikke buket.

 

Bestilling til afhentning hos Helles Blomster

Bestilles der til afhentning i butikken, skal bestillingen være afgivet senest 2 timer før afhentning.

Dette gælder både på hverdage og lørdage. Har du travlt og har ikke kunnet overholde ovenstående tidsfrist, er du velkommen til at ringe til butikken, så hjælper vi dig, hvis vi kan. Ring på tlf. 97402939

Afhentning skal ske inden for åbningstiden.  Åbningstiderne kan variere i højtiderne.

Bestillinger til levering i hele Danmark:

Vi samarbejder med Euroflorist omkring levering af blomster i hele Danmark. Når du bestiller til hele Danmark, vælger du dine blomster ud fra Euroflorists sortiment.

For levering samme dag skal bestillingen være afgivet inden 12.00 på hverdage og inden kl. 10 om lørdagen. Udbringning i hele Danmark koster 70 kr.

Alle disse buketter, arrangementer og planter, er kvalitetshåndværk lavet af lokale florister, i de enkelte byer. Produktet der leveres vil altid så vidt muligt, ligne billederne i webshoppen. Dog kan der forekomme visse afvigelser afhængig af blomsternes tilgængelighed i området og efter sæson. Tilgængeligheden af visse blomster varierer i løbet af året, og i tilfælde af at floristen ikke kan skaffe de bestilte blomster, bliver disse erstattet af lignende. Ligesom blomsterne kan variere, kan antallet af tilbehør i buketter, arrangementer og planter også variere. Vores florister vil naturligvis altid gøre deres bedste for at levere det bestilte produkt. Hvis dette ikke er muligt, vil floristen levere blomster i samme farve og form som dét der er blevet bestilt.

Ved køb af Euroflorists produkter, er Euroflorists købsvilkår gældende.

Bestillinger til udlandet:

Vi samarbejder med Euroflorist om levering af blomster i udlandet. Til udlandet kan vi ikke altid garantere det ønskede indhold i buketter/arrangementer, da sortimentet varierer i de forskellige lande og efter sæson. Men vi vil naturligvis informere om særlige ønsker i bestillingen, så den leverende florist kan efterleve dette, hvis muligt. Ved køb af Euroflorists produkter er Euroflorists købsvilkår gældende. For priser og køb af udlandsbestillinger, kontakt os på 97402939

Betaling

 

(Indsæt betalingsmuligheder)

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
Hvis der er tale om Diners Club og American Express, kræves det, at I har en direkte indløsningsaftale med hhv. Diners Club og/eller American Express.
Det er også tilladt at opkræve kortgebyrer på firmakort.
Opkræver I gebyrer i denne sammenhæng, skal satserne angives her.)

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
(Hvis I tilbyder betaling med bankoverførsel indsættes:) Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

 

(Hvis I tilbyder betaling med PayPal indsættes:) Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

 

(Betingelserne for kundens brug skal indsættes her, hvis der kan betales med ViaBill)

 

Gavekort

Vi tilbyder to former for gavekort. Vores lokale gavekort som gælder til køb af varer på blomster hos Helles Blomster og Eurofloristgavekort som kan anvendes i Danmark, Norge og Sverige. Du kan købe et gavekort som supplement til blomsterne eller i stedet for blomster.

Et gavekort er som udgangspunkt gyldigt i tre år, hvis der ikke er en udløbsdato. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet.

Tillægsprodukter

Under bestillingsprocessen har du mulighed for at købe tillægsprodukter som gaver og tilbehør.

 

Levering af lokale bestillinger i Holstebro 

Vi garanterer levering samme dag, hvis bestillingen gennemføres inden klokken 13.00 mandag til fredag og før klokken 10.00 lørdag. Vi leverer som udgangspunkt ikke blomster på søndage og helligdage, med mindre det er Mors dag,

OBS! Bestilles der efter ovenstående tidspunkter, gives der samtykke til, i tilfælde af at vi ikke kan nå at levere samme dag, at der leveres næste hverdag.

Levering sker gerne mellem 09:00 – 17:00 på hverdage og 09:00 – 13:00 på lørdage. Vi kan ikke garantere levering på bestemte tidspunkter. Vi vil dog altid forsøge at imødekomme eventuelle ønsker. Dette er ikke gældende for begravelser. (Se yderligere information under Begravelser).

Leveringer til firmaadresser sker inden for kontortid, og skal bestilles i god tid. Ved leveringer til for eksempel skoler, plejehjem, sygehus eller firmaer leveres bestillingen oftest i receptionen eller efter aftale.

Vi tager forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is, storm, og vejrlig i øvrigt. Under ekstreme vejrforhold kan vi ikke garantere, at din bestilling leveres på den bestilte dag, men vi vil naturligvis gøre vores yderste for at nå frem, hurtigst muligt.

Undtaget er levering til begravelse, her kan et bestemt tidspunkt angives og vi garanterer leveringen til det angivne tidspunkt, forudsat at ordren er afgivet inden nedenstående deadline.

Ønsker du nærmere information om levering på særlige dage/tidspunkter, så er du altid velkommen til at kontakte Helles Blomster telf. 97402939

Begravelse

Vi skal have modtaget bestilling på bårebuketter og arrangementer, senest dagen inden begravelsen hvis vi skal kunne garantere levering.

For at vi kan levere blomsterne i rette tid, er det vigtigt, at det præcise tidspunkt for begravelsen fremgår på bestillingen. Blomster til begravelse leveres ca. en time før begravelsen finder sted og lægges altid i kapellet eller i våbenhuset.

Kondolencebuketter kan vi levere samme dag, ved bestilling inden kl. 13 på hverdage og kl. 10 på lørdage.

Du er altid velkommen til at kontakte Helles Blomster tel. 97402939, hvis du har spørgsmål eller ønsker til din bestilling – eller hvis du ikke har nået at bestille din hilsen, inden for den ovenstående tidsfrist. Så forsøger vi at finde en løsning for dig.

Køb og betaling:

På hellesblomster.com kan du betale med Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express. Ved kortbetaling hæves beløbet på leveringsdatoen.

Alle priser er inkl. moms.

Leveringssikkerhed

Bestilleren er ansvarlig for at modtagerens oplysninger er fuldstændige og korrekte. Er oplysningerne ikke korrekte, erstattes eventuelle fejlleveringer eller leveringsforsinkelser ikke.

Ved bestillinger til hospitaler og sygehuse er det vigtigt at give så nøjagtige oplysninger som muligt. Oplys både afdeling og stuenummer.

Venligst bemærk, at vi altid har lov til at kontakte modtageren hvis der skulle være tvivl om leveringsadressen.

 

Det er op til Helles Blomster at vurdere, om det er forsvarligt at stille buketten i forhold til vejrforhold med mere. Hvis det bedømmes at blomsterne ikke kan sættes ved døren eller et andet sted, tages de med tilbage til butikken. Modtageren får et kort om at buddet har været på adressen, og at blomsterne kan afhentes hos Helles Blomster, Enghaven2, Holstebro.

Det samme gør sig gældende, hvis modtageren ikke er på leveringsadressen når blomsterne leveres og buketten ikke kan sættes ved døren, eller afleveres hos naboen.

Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, tages bestillingen med tilbage til butikken. Er det ikke muligt at aflevere et kort om at vi har forsøgt at levere bestillingen (primært pga. aflåste hoveddøre til trappeopgange)forsøges modtager kontaktet pr. telefon.

 

Helles Blomster og modtager kan indbyrdes blive enige om anden leveringsdag end angivet på bestillingen. Modtager skal da kontakte Helles Blomster, så snart modtager kender til bestillingen.

Hvis de bestilte blomster ikke er blevet leveret på den valgte dag, og bestillingen er afgivet inden vores leveringsgaranti er udløbet, har kunden ret til at ophæve købet. Dette er kun muligt under forudsætning af, at korrekte oplysninger om modtageren er angivet, samt at modtageren har været tilgængelig og har kunnet tage imod blomsterne.

Ordrebekræftelse

Alle kunder modtager ved internetkøb en bekræftelse både på skærm og via e-mail på, at ordren er modtaget. Betingelser for levering gælder som beskrevet ovenfor. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, venligst kontakt Helles BLomster på tlf. 97402939.

Garanti

Vi garanterer, at din blomsterhilsen er frisk ved modtagelsen, og at værdien svarer til det bestilte.

Fortrydelse og Reklamationer

Købelovens regler finder anvendelse på varekøb. Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Helles Blomster. Da blomster er en ferskvare, er det nødvendigt at man henvender sig hurtigst muligt efter levering, så vi har mulighed for at vurdere varen og eventuelt bytte den.

Det er altid en god ide at klage så hurtigt som muligt ved eksempelvis afskårne blomster, da det ellers kan være svært at vurdere, om der foreligger en mangel ved varen eller ej. Reklamationen skal ske uden ugrundet ophold efter levering så vi kan rette eventuelle fejl eller mangler.

Lever kvaliteten eller udførelsen ikke op til dine forventninger beder vi dig kontakte Helles Blomster på tel. 9702939 eller hellesblomster@godmail.dk, hurtigst muligt og helst samme dag som levering er foretaget. En reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed.

Tag flere billeder af den leverede vare og send dem til os, hurtigst muligt, da billeder gør det lettere for os at vurdere klagen.

Fortrydelsesret

Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. Dog tilbyder vi at du kan fortryde ordren inden den påbegyndes.

Hos Helles Blomster kan du fortryde din bestilling ved at e-maile eller ringe til os helt frem til den sidste hverdag før leveringsdagen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Persondatapolitik

Blomst & Gren behandler alle kundeoplysninger fortroligt. Kundens oplysninger skal være korrekte, da vi måske har behov for at komme i kontakt med dig. For at du kan indgå købsaftale med Helles Blomster, har vi derfor brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke i markedsføringsøjemed, og vi sender ikke uopfordrede e-mails ud fra disse oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Helles Blomster og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige er Helles Blomster.

Som registreret hos Helles Blomster, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: hellesblomster@godmail.com

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Helles Blomsterpå email: hellesblomster@godmail.com eller tlf. 97402939.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Kontakt

Helles Blomster har åbent mandag-fredag kl. 9.30 - 17.00 og lørdag kl. 9.00 - 14.00. Tlf. 97402939. Uden for vores normale åbningstider kan du kontakte os på e-mail hellesblomster@godmail.com. Vi behandler e-mail og ordrer i vores åbningstider, og vi bestræber os på at svare alle e-mails hurtigst muligt.

Helles Blomster forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre i salgs- og leveringsbetingelserne.

 

 

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.02.2020