Morsdag
Buketter
Begravelse
Bryllup
Bordpynt
Vinarrangementer
Vin / Øl
Chokolade / Karameller
Gavekort
Specialiteter
Kort
Valentin
 
 
 
Til levering samme dag, skal blomsten være bestilt senest kl 14( kl 10 på lørdage)
Hvis du har andre ønsker end de viste, er du altid velkommmen til at skrive dem. Fx andre farver eller blomster. Der kan dog være årstids bestemte faktorer e.l. der gør sig gældende, så det ikke er muligt for os, men så vil vi vælge noget, der kommer tæt på.

Åbningstider
man-tors: 9:30 - 17:00
fre: 9:30 - 18:00
lør: 9:00 - 13:00

 
 
   
Online betaling med dankort

Salgsbetingelser

Bestiller du til levering inden kl. 13.00 på hverdage (lørdage inden kl. 10.00) garanterer vi levering samme dag.  Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din blomsterhilsen indenfor butikkens normale åbningstid. Ved levering til begravelser, kan bestemt tidspunkt på dagen ønskes. Vi skal dog have din bestilling dagen før begravelsen finder sted.

Vi garanterer, at din blomsterhilsen er frisk ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag, og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Evt. Reklamation skal ske hurtigst mulig ved henvendelse til butikken, så vi har mulighed for at vurdere hvad der er sket.
Vi gør opmærksom på, at der på dage med ekstra mange leveringer, kan forekomme uregelmæssigheder omkring leveringstidspunktet. Det kan eksempelvis være Mors Dag, Valentins Dag, eller på dage med mange begravelser. Uregelmæssigheder kan også forekomme på dage med ekstreme vejrforhold.
De viste priser er alle inkl. 25 % moms. Det koster 40 kr. at få leveret blomster i Holstebro. I alle de omkringliggende byer koster det 70 kr.
Betaling foregår med kort via PBS. Alle oplysninger er beskyttet, og vil ikke blive videregivet eller misbrugt.
Du har mulighed for at fortryde din bestilling frem til leveringsdagen via mail eller telefon.

© Copyright 2009 www.hellesblomster.com - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet